Beeldspieker Kasteel Rosendael – De Donjon

Beluister deze aflevering in je favoriete podcast app

Het is één ding om veel geld te hebben. Het is nog beter als je zo veel geld hebt, dat het zichtbaar is voor je omgeving. De welvaart van de bewoners van kasteel Rosendael was absoluut zichtbaar in de toren!

Manon Talsma – Kasteel Rosendael

“En er gaan zelfs verhalen dat als er feestjes met hele goede vrienden waren er wijn in de waterfontein ging. Dan had je dus een soort wijnfontein.”

Kijk ons eens! Deze dieren hebben wij geschoten, deze werken hebben wij kunnen aankopen en we hebben het zo goed, dat we zelfs een watercascade hebben kunnen bouwen in onze feestzaal. Ik ben hier helemaal niet jaloers op, maar ik geef graag toe dat het kunnen laten zien van zoveel welvaart erg op mijn lachspieren werkt. Ik hoop dat je na het luisteren van deze aflevering hetzelfde beeld hebt als ik en ook graag in die tijd een feestje zou willen bijwonen op kasteel Rosendael.


Beeldspieker is er voor iedereen!

Als je een podcast niet kan of wil luisteren maar wel nieuwsgierig bent naar de inhoud, dan biedt beeldspieker je de unieke mogelijkheid om deze te lezen of zelfs te bekijken in gebaren. Hiermee is beeldspieker misschien wel de meest toegankelijke podcast van Nederland!

icoon voor gebarentaal

Bekijk hier binnenkort
de podcast
in gebaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *